Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga taklampor & spotlights!

Lys upp hemmet med en taklampa! Här hittar du mängder av snygga och billiga taklampor för vilket rum du än önskar. Badrumsbelysning som passar för att se sig själv i spegeln eller en kökslampa som lyser upp den goda maten och förgyller den fina middagen. Alla sorters taklampor kan du fynda bland. I vårt stora utbud hittar du ofta fler än en lampa för taket som kan falla dig i smaken. Det bästa med det är att med flera rum att belysa så har man fler valmöjligheter, och med det låga priset så kan man gott och väl belysa alla rummen.

Tips för ett lyckat köp! Måtten måste stämma överens med de som du söker så var noggrann med att alltid läsa beskrivningarna. Kolla också så att du får rätt koppling till ditt uttag, spara tid och pengar och få med allt du behöver på en gång. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Spotlights är fortfarande populärt! För den som tror att man har gått vidare från att hänga upp ledspotlights tror fel. Att belysa sitt hem med så många lampor som möjligt är fortfarande det som gäller. Det handlar om att designa hemmet med hjälp av ljus. Man kan också kalla det för en belysningsinredning och hemmet ser helt annorlunda ut när man har rätt lampor. Och det börjar med rätt taklampa som lyser upp hela rummet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.