Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig tavelbelysning online!

Lys upp dina vackra tavlor! Visst ska de allra vackraste tavlorna ha belysning och lysas upp i hemmet. Det tycker vi på Fyndiq är en självklarhet och vi anser därför att tavelbelysning ska vara en egen kategori. Just tavelbelysning är en speciell lampa som man monterar nedanför eller ovanför tavlan, beroende på vilken effekt man vill ha. Det blir sjukt snyggt med andra ord och för den som spenderat alla sina pengar på sina värdefulla tavlor kan nu spendera en billigare slant på tavelbelysning. Här är det billigt och du hittar ett stort utbud av alla sorters tavelbelysningar.

Tips för ett lyckat köp! Antikmässigt eller modernt? Ja det är ju upp till er och hur ni vill ha känslan där hemma. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. 

Tavlor förgyller hemmet! Oavsett om du är en rutinerad tavelhandlare eller om du bara älskar att hänga vad du anser är vackra bilder på din vägg så går tavelbelysning alltid hem. Det går att matcha den vackra guldiga ramen med en tavelbelysning i samma färg för att verkligen ge ett lyxigt intryck. Det finns även för vita, svarta och silvriga ramar, det är ditt val och vad ni anser passar bäst i ert hem. Billig tavelbelysning går inte att få för mycket av utan en till varje tavla är ju ett måste!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.