Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Väggbelysning för att trivas! Att trivas och känna sig hemma i sitt hem är viktigt, och ett ljust hem är ett bra hem brukar man säga. Det är med andra ord knappast en tillfällighet att vi på Fyndiq har ett riktigt stort utbud av vägglampor! Vi vill såklart att alla ska trivas i sitt hem, och erbjuder därför massor av väggbelysning och väggarmatur. Alla kan hitta en favorit eller två i vårt breda sortiment! Så oavsett om du är ute efter en vägglampa för barn, eller en sänglampa till ditt eget sovrum så hittar du det hos oss, och till riktigt billiga priser dessutom!

Tips för ett lyckat köp! En lampa är inte bara något som man får ljus av, utan dessutom en riktigt snygg inredningsdetalj! Vart i ditt hem skulle det passa fint med en ny lampa? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra med vägglampor utomhus! Vägglampor är något som finns för inomhus såväl som utomhus, för att trädgård och balkong också mår bra av lite ljus! En snygg spotlight, eller kanske flera stycken, gör att man gärna sitter ute på balkongen och läser om sommarkvällarna. En vägglampa kan nämligen vara en väldigt bra läslampa! Lampor förändrar helt enkelt vår vardag, särskilt under höst och vinter då det är mycket mörker runt om oss i vardagen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.