765 600 produkter från 1 729 butiker!
1 424 200 unika kunder!
1 557 varumärken!
Kundtjänst

Fynda billiga djururnor online!

Fyndiqs favoriter

Fina djururnor billigt online! Döden är närvarande för alla, även djuren drabbas. Det är allt vi vet om livet - att det någon gång kommer att avslutas. Och om du har tvingats säga farväl till din hund eller behövt avliva din katt så förstår vi din sorg. För att ge ditt husdjur det bästa möjliga avslut har vi därför samlat på oss flera olika urnor för djur, med fina och varma mönster som visar på den kärlek ni delade. Köp en personlig urna till husdjur billigt från oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Våra djururnor kommer i flera olika storlekar, läs produktbeskrivningen innan du väljer att slutföra ditt köp. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Aldrig lätt att avliva hund eller katt Den som själv aldrig förlorat ett husdjur kanske har svårt att föreställa sig den sorg som uppstår, men det är faktiskt en familjemedlem som lämnar. Din katt eller hund har säkert funnits med dig i flera år och ni har åldrats tillsammans och skapat minnen tillsammans. Självklart blir det tungt att ta farväl, men med en fin djururna kan du vara säker på att hen vilar bekvämt. Katturnor eller hundurnor, i svart eller blått - du väljer! I vårt utbud finns det många alternativ och vi är säkra på att du kommer att hitta en urna som passar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 49 kr i frakt.