Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga askar & skrin online!

Fyndiqs favoriter

Köp billiga askar och skrin online! Smyckesförvaring är ett av många användningsområden som finns för ett vackert skrin eller ask. Och smart är det också att förvara sina saker på detta sätt eftersom att både askar och skrin är perfekta att samla sina prylar i – så kan man hålla ordning samtidigt som asken blir en snygg inredningsdetalj! Här på Fyndiq har vi samlat massvis av billiga askar och skrin för dig att shoppa loss bland, och du hittar självklart många andra bra förvaringslådor, boxar och burkar. Kanske en liten ask till frieriet eller en låda att förvara te i? Här hittar du alla askar och skrin du kan tänka dig!

Tips för ett lyckat köp! Ska du på kalas och valt att handla presentasken här? Passa på att köpa själva presenten hos oss på Fyndiq också – frakten blir den samma oavsett hur många produkter du lägger i din kundvagn! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ge bort, förvara eller visa upp! En snygg ask kan användas till mycket. Du kan ha den som en inredningsdetalj, förvara foton i eller kanske ge bort som present, det är bara din fantasi som sätter gränser. Vad sägs till exempel om ett trepack indiska skrin i olika storlekar? Eller du kanske hellre vill ha ett gäng vackra porslinsburkar? Kika igenom sortimentet och välj ut de askar och skrin du tycker bäst om – välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.