Fynda billiga konstgjorda blommor här hos oss

1 334 Fynd

Köp en bukett med konstgjorda blommor online hos oss

Det fina med plastblommor är att de aldrig vissnar, vilket betyder att de är lika vackra om ett år som de är idag — utan skötsel! Här har vi på Fyndiq samlat flera olika sorters plastblommor och våra billiga konstgjorda blommor finns i massor av olika färger. Vill du ha snittblomma eller en konstgjord blomma i krukä Här finns alla möjliga varianter att välja och vraka bland! Kolla igenom utbudet och välj precis de konstgjorda blommor som passar din stil och smak!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att damma av dina konstgjorda blommor då och då, det håller dem vackra och fräscha längre — och undvik att placera dem i vatten! Välj i stället att ställa dem i en täckande vas eller fyll vasen med vackra pärlor, stenar eller glaskulor för en häftig effekt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Konstgjorda blommor för alla stilar

Gillar du stora växter eller föredrar du mindre varianter? Här finns små och stora plastblommor för alla smaker. Vad sägs om en eldröd begonia i tyg eller kanske en konstgjord körsbärskvist? Du hittar även mer dekorativa konstblommor i andra material såsom blommor tillverkade av fjädrar i olika färger som du kan köpa styckvis eller i flerpack. Välj bland massor av blomsorter såsom tulpaner, rosor eller söta nejlikor i spännande färger — välkommen att fynda!