Fynda billiga konstväxter här hos oss

2 305 Fynd

Inred hemmet med vackra konstväxter

Glömmer du ofta att vattna blommorna hemmä Med växter i plast eller tyg i stället för riktiga varianter är det inget du behöver lägga på minnet! Online här i vårt välfyllda fyndvaruhus har vi på Fyndiq samlat massor av billiga konstväxter för dig att shoppa loss bland — perfekt för dig som vill ha växter hemma men som inte vill, kan eller orkar hålla liv i en riktig blomma. Kolla igenom utbudet och hitta både plastblommor, konstgjorda kaktusar och massor av verklighetstrogna konstväxter i alla möjliga stilar. Varför inte satsa på ett redigt konstgjort träd? Välkommen att fynda idag!

Tips för ett lyckat köp

Använd filtreringsfunktionen för att bara visa precis den sorts konstväxter som du vill titta närmare på — du kan sortera på både färg och typ av växt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Grönt är skönt och en konstblomma förlorar aldrig sin glans

Äkta växter och blommor vissnar med tiden, hur mycket kärlek du än ger dem. Så är inte fallet när du väljer konstväxter! Dessa plantor håller sig vackra för alltid och passar i alla hem. Här finns både konstgjorda hängblommor, en vacker konstgjord Phoenix Palm med kruka och mängder av olika snittblommor i plast att välja på. Vilken typ av konstväxter föredrar du? Ett tips är att välja en enkel slinga med murgröna och pynta med, det är fint både inomhus och utomhus!