Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga konstblommor online!

Fyndiqs favoriter

Mängder med plastblommor! Nu kan den med de allra sämsta blomsterfingrar ha fina gröna växter i hemmet utan att behöva vara rädd för att de ska vissna. Med plastblommor från Fyndiq kan det inte bli fel. Här hittar du ett stort urval av billiga konstgjorda växter som kommer att förgylla ditt hem. Att ett hem blir ett riktigt vackert hem med fina färgglada växter är ingen nyhet, men att ha blommor som aldrig vissnar eller tappar färg kan vara det. Vi kan lätt köpa plastblommor men vi är ovilliga att ha blomster som ser fejk ut. Nu behöver du inte oroa dig, här finns massor med naturtrogna konstblommor!

Tips för ett lyckat köp! Få gästerna att fundera över om det alltid är vår hemma hos er, köp vackra konstgjorda tulpaner som ni kan ha framme året om. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. 

Grönskande vackert med plast! De håller sig alltid gröna och friska, blommorna tappar aldrig sina blad och vissnar. Det är minst sagt en helt annan sak att skaffa vackra plastblommor idag än för bara några år sedan. De konstblommor som du kan fynda idag måste man till och med ta på en extra gång för att avgöra om de är verkliga eller inte. Konstgjorda blommor är alltså inget konstigt och du kan lätt få ett snyggt inrett och grönskande hem utan att skämmas.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.