Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga ljuslyktor online!

En ljuslykta sätter stämningen! Vill du pynta balkongen med en snygg, klassisk ljuslykta i shabby chic stil, eller öka mysfaktorn i vardagsrummet genom att fylla det med värmeljus? Vi på Fyndiq har de rätta ljuslyktorna för dig. Här har vi nämligen samlat ett stort utbud av billiga ljuslyktor för alla typer av ljus, så här kan du välja och vraka bland allt från värmeljusstakar till orientaliska hänglyktor. Och när du ska shoppa online och letar efter lite mysbelysning i form av ljuslyktor, då har du kommit till helt rätt plats. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du ljus att sätta i din lykta? Här hos oss på Fyndiq har vi även mängder av värmeljus, doftljus och härliga blockljus — självklart till riktiga kanonpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

LED lykta, värmeljus eller blockljus? Oavsett vilken typ av ljus du föredrar så har vi nog lyktan du letar efter! Hos oss på Fyndiq kan du nämligen hitta flera olika typer av ljuslyktor. Vad sägs om en ljuslykta för två värmeljus som är formad som New York silhuett? Eller kanske är det mer din stil med handgjorda, hängande ljuslyktor i olika färg? Eller du kanske föredrar en blandning av orientaliska vägglyktor tillsammans med antikbehandlade gallerlyktor med glascylinder? Hos oss kan du shoppa loss med gott samvete och köpa flera olika lyktor!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.