Fynda billiga påskfjädrar här

6 Fynd

Köp dina påskfjädrar online hos oss på Fyndiq! Vi har ett stort utbud av allt du kan tänkas behöva för att göra ditt påskris helt magiskt. Här hittar du fjädrar i alla tänkbara färger och former.


Här kan du köpa billiga påskfjädrar att pynta hemmet med

Det lackar mot påsk, så frågan vi alla ställer oss är: vart tusan stoppade vi undan allt pynt och alla påskfjädrar? Förmodligen har du packat ned allt i en låda och stoppat undan den på vinden, ställt in i källaren, placerat det i förrådet eller lagt in det i någon av hemmets garderober. Oavsett så kanske det är på tiden att skaffa lite nya konstgjorda påskfjädrar till riset? Det är just vad du hittar på den här sidan. Vi på Fyndiq har samlat röda fjädrar, gula fjädrar och flerfärgade påskfjädrar så det är bara att kolla in utbudet och välja de som du tror kommer passa bäst in hemma hos dig — men glöm inte att en färgklick alltid är en trevlig syn att komma hem till, speciellt i påsktider! Eller varför inte vara lite modernare och mer vågad i år? Hos oss finns såklart klassiska påskfjädrar i syntet som ser ut som fjädrar, och vi har även fjäderblommor i olika stilar. Det är precis vad det låter som: blommor gjorda av fjädrar. Likaså har vi också en massa fjädervippor som du kan pynta med — passar lika bra både i påskriset och som utsmyckning på bordet, i gardinstången eller varför inte sätta dina påskfjädrar i håret inför påskmiddagen som en kul detalj? Välkommen att fynda redan idag!

Tips på ett lyckat köp

Räcker det med påskfjädrar som pynt i påsk? Näe, slute inte där! Här på Fyndiq har vi massor av annat skojigt påskpynt att låta dig trollbindas av — och vi har även olika maskeradkostymer för dig som vill klä upp dig och flyga till Blåkulla. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilka påskfjädrar passar din stil?

Svenska inredningstrender kantas ofta av ganska neutrala och rent av tråkiga färger, oavsett om det är en ny trend eller inte — och så kommer det nog alltid att vara. Att många hem går i gråskala eller är fyllda av vitt är inte så förvånande, så varför inte ändra på detta nu i påsk? Med hjälp av billiga påskfjädrar i regnbågens alla färger så kan du ge ditt hem en riktigt trevlig påsk-vibb. Och visst behöver du inte välja gula fjädrar! Du kan välja att pynta med helt vita påskfjädrar om du så vill, eller varför inte välja mönstrade i till exempel rosa eller himmelsblått? Köp påskfjädrar storpack och var lite modig genom att gå all in med fjäderpyntandet! Billiga fjädrar kan man aldrig ha för många av — speciellt när det handlar om äkta konstgjorda påskfjädrar i riktigt god kvalitet. För du glömmer väl inte att det är just fjädrar i god kvalitet som håller år efter år att pynta med? Fina påskfjädrar håller sig dock fina om du tar hand om dem ordentligt efter användningen. Har du till exempel surrat fast fjäderns metallfäste om påskriset kan det vara bra att försiktigt surra av det igen och inte slita, annars är risken att du rycker sönder själva påskfjädern och måste kasta den. Och det vill du nog inte. Kolla igenom utbudet och hitta de påskfjädrar du gillar allra bäst, vi har billiga fjädrar för alla smaker och inredningsstilar!