Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig doftolja online!

Fyll hemmet med väldoft! Nästan inget kan göra en så avslappnad och välmående som en riktigt god doft. Doften är till och med så viktig att den påverkar 75 procent av de beslut vi tar. Den som värderar doft högt vill förmodligen ha ett hem som är väldoftande och som tack vare väldoften känns inbjudande. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billig doftolja, och här kan du hitta allt från parfymolja som doftar som en marockansk marknad till eterisk olja med lavendel- eller citrongräsdoft! Skynda att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att välja en doft som du verkligen gillar och känner dig bekväm med. Det finns annars en risk att du snabbt tröttnar på doften! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Friskt och sött eller lugnande och avslappnande? Det som är så häftigt med de doftoljor som finns på den här sidan är att de kan framkalla olika minnen och stämningar hos den som andas in doften. Är du ute efter en doft som är frisk och fräschar upp hemmet bör du exempelvis välja en parfymolja med aprikosdoft. Är du istället ute efter en doft som verkar lugnande och avslappnande, bör du satsa på en olja med doft av lavendel. För den som vill ha en lite mer festlig doft som påminner om exotiska drinkar och tropiska paradis finns en parfymolja med doft av kokos!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.