Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Kundbetyg

Fynda billiga Posters & Affischer online!

Fint hemma med personliga posters! Vare sig man ska inreda sitt rum eller ett helt hem vill man alltid att det ska vara fint så att både man själv och gäster trivs där. Och visst kan man lägga väldigt stora summor på möbler med mera, men ibland behöver det inte vara svårare än att man sätter upp billiga affischer! Javisst, en poster på väggen gör flickrummet såväl som kök eller vardagsrum till en härligare plats.

Tips för ett lyckat köp! Bara för att man älskar en viss poster betyder det inte att den passar i just det rummet du tänkt sätta upp den i. Vissa färger passar inte lika bra ihop som andra, så är det bara. Kolla ifall det finns en annan färg som passar bättre i ditt hem, eller fundera på om du kan placera den någon annanstans. Det ska trots allt bli fint! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Passa på att köpa posters online! Att ha roliga budskap på väggarna i sovrummet är alltid något som folk uppskattar. Inte minst man själv som vaknar upp till dem och blir inspirerad varje dag. Eller varför inte hänga upp ett recpet på pannkakor i köket? Möjligheterna är faktiskt oändliga, och genom att beställa hem online får man dem snabbt och tryggt hem, redo för att förgylla hemmet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.