Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda poster med grafiskt motiv hos oss

Snygga upp väggarna med olika poster med grafiskt motiv! En poster med grafiskt motiv kan verkligen vara i princip vad som helst, och visst är det snyggt! Här har vi på Fyndiq samlat massvis av olika posters där motivet är grafiskt vilket passar sig i de allra flesta hem och rum. Men vet du vad det bästa är? Online här hos oss kan du alltid hitta en cool poster med grafiskt motiv billigt — och därför kunna köpa massor av olika posters i ett och samma köp. Kolla igenom motiven och välj ut de som passar dig, din stil och ditt tycke allra bäst!

Tips för ett lyckat köp! Vi har självklart en massa andra sorters posters, tavlor och väggdekorationer om du känner att du vill ha andra motiv. Kolla våra andra kategorier och kom ihåg att frakten är fri! Om du har någr a frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilket grafiskt motiv ska pryda din vägg? Gillar du diamanter? Då är ett tips att spana in våra grafiska posters med just diamanter på. Eller varför inte en ball poster med grafiskt motiv i form av ett och-tecken? Här finns något för alla smaker och det är bara din fantasi som kan hindra dig. Dessutom finns många av våra posters här i flera olika storlekar såsom en Poster - G Klav Rainbow no.1 40x50cm eller i A3 30x40cm som är lite mindre. Du hittar även andra häftiga grafiska bilder som verkligen har den där pricken över i:et.

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.