Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda posters med blommor & växter billigt här

438 Fynd

Billiga posters med blommor & växter online här på Fyndiq

Det är både snyggt och riktigt trendigt att pryda väggarna med inramade posters med blomtryck. Allt från grafiska palmblad till retroposters med liljekonvaljer, vallmo, luktärt, hortensia och färggranna pelargoner. Vi kan helt enkelt inte få nog av naturen och vill ha så mycket som möjligt av denna i våra hem. Tur då att vi på Fyndiq har ett enormt utbud av billiga blomposters och växtposters att hänga upp. En inramad solros kanske gör sig bäst ovanför frukostbordet medan en stor poster med blommor på skolplanschvis gör sig utmärkt i sovrummet. Skynda att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Söker du efter en specifik blomma på din poster? Använd sökfältet och skriv vad du letar efter så hittar du snabbare! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kryddväxter, palmkvistar och ormbunkar — på papper

Blomplanscher och nedritade växter med dess latinska namn har en stillhet och rofylldhet till sig. De passar i det moderna hemmet liksom i ett sekelskifteshus med tidstypisk inredning. Varför inte sätta upp en poster med sirligt målade jordgubbar eller en lavendel på väggen? Det är svårt att göra fel med dessa harmoniska och samtidigt enkla tryck. Hur många posters du än köper här från oss kan du vara säker på att du får hem allt både säkert och med billig frakt. Shoppa online här på Fyndiq!