Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

StartsidaHemmetJul
Adventsljusstakar

Fynda billig adventsljusstake för levande ljus här

142 Fynd

Klassiskt julfirande med adventsljusstake för levande ljus!

Här kan du hitta en billig adventsljusstake för stearinljus online! När julen nalkas är det dags att göra alla inköp som behövs inför den härliga och varma högtiden. Ett utav de allra viktigaste inköpen för de flesta familjer är det av en adventsljusstake, för att varje söndag tända ytterligare ett ljus på i väntan på den stora dagen. För de allra flesta är detta en nästan helig tradition och i de flesta sociala medier pryds väggarna av bilder på den klassiska adventsljusstaken med levande ljus brinnandes – riktigt stämningsfullt! För även om man kanske inte gillar själva julafton och pyntet kring högtiden så är faktiskt den här sortens stake något som de flesta av oss har i våra hem. En gammeldags adventsljusstake för smala ljus är den vanligaste, men du kan även välja en modern adventsljusstake för blockljus om du hellre vill ha en sån – här har vi samlat ett stort utbud av billiga adventsljusstakar i massor olika varianter. Alla lär hitta just den stake som passar dem bäst! Så skynda att fynda redan nu!!

Tips för ett lyckat köp!

Tänk på att inte lämna adventsljusstaken med levande ljus tänd om du lämnar rummet. Sätt gärna upp en lapp på ytterdörren som en påminnelse! Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Traditionell adventsljusstake med levande ljus sätter stämningen!

I juletider väntar vi hela december månad på julafton, och det gör vi genom att varje söndag tända ytterligare ett ljus i vår adventsljusstake. Det är just den traditionen som lägger grunden för den där varma julkänslan vi känner inom oss, har du tänkt på det? Modern adventsljusstake för blockljus eller en klassisk gammaldags adventsljusstake spelar ingen roll, huvudsaken är att du har en. Tur är det väl då att du på den här sidan hittar ett enormt stort och brett utbud av olika typer av adventsljusstakar. Vi har allt från en mer traditionell röd stake i stål med mossa till en modernare stake med industrikänsla och kopparljushållare. Du kan även välja att inte ha en stake med några hållare alls utan i stället välja ett juligt fat för numrerade blockljus om du så vill! Allt kokar ner till vad du har för stil och vilka stakar som du tycker är snygga, och det är just så du ska tänka när du väljer adventsljusstake för levande ljus – ta den du tycker är finast och som kommer passa in i övrig inredning hemma. God jul önskar vi på Fyndiq!