Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Hitta billig adventsljusstake online! När julen nalkas är det dags att göra alla inköp som behövs inför den härliga och varma högtiden. Ett utav de allra viktigaste inköpen för de flesta familjer är inköpet av en adventsljusstake. Adventsljusstaken är nämligen det julpynt som flest människor äger. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga adventsljusstakar i en rad olika varianter. Alla lär hitta just den stake som passar dem bäst! Så skynda att fynda redan nu!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att inte lämna adventsljusstaken tänd om du lämnar rummet. Detta är speciellt viktigt om du har en stake med levande ljus. Sätt gärna upp en lapp på ytterdörren som en påminnelse! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Modern eller mer klassisk variant? På den här sidan hittar du ett enormt stort och brett utbud av olika typer av adventsljusstakar. Vi har allt från en mer traditionell röd stake i stål med mossa, till en modernare stake med industrikänsla och kopparljushållare. Man kan även välja att inte ha en stake med några hållare, utan köpa en adventsljusstake med fristående blockljus som man ställer på ett fat och sätter fina siffror på! Vilken stake man väljer beror självklart helt på vilken stil man har hemma och vilken stake som man tycker är snyggast!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.