Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga muffinsformar online!

Stort utbud av härliga muffinsformar! Ska det bakas så ska det bakas på riktigt! Och på riktigt menas med att ha festliga och färgglada bakformar att fylla den söta degen i. Och är du ute efter det så har du kommit till himmelriket! Här på Fyndiq har vi samlat ett smaskigt utbud av billiga muffinsformar med allt från blommor, prickar och spännande mönster till muffinsformar med härliga djurmotiv. Men självklart har vi även muffinsform i nonstick som inte kladdar och som du kan återanvända.

Tips för ett lyckat köp! Är du en som bakar ofta och mycket så kan det passa bättre med muffinsformar i silikon som du kan återanvända. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Roliga bakformar gör bakningen lite bättre! Man blir glad av att stöka och baka då man vet vad som väntar. Och med härliga formar att baka i blir bakningen roligare och serveringen lite snyggare. Då kan även en ask med muffinsar bli den perfekta gå-bort-presenten. Och är du inne på dietvägen så finns det många lätta recept att baka – men även mycket matnyttiga recept för den delen. The sky’s the limit som det så härligt heter. Handlar du dina muffinsformar online här så blir även din plånbok glad, och är plånboken glad så är oftast även ägaren av den glad.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.