Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda porslin för fin dukning online!

Stort utbud av bestick till djup tallrik! Om mat är kärlek och ett kök är hjärtat i ett hem så måste det betyda att bestick är viktiga ingredienser för att köket ska pumpa på bra och maten ska få de absolut bästa förutsättningarna för att tillfredsställa smaklökarna. Vi har därför samlat ett stort utbud av allt från vardagsporslin med rostfria bestick till allt som rör dukning bröllop eller varför inte dukning dop. Väl mellan Boda Nova bestick, Bistro bestick till Gense bestick eller shoppa loss bland tillbehör såsom löpare, underlägg och glasunderlägg till billiga priser.

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att vi även äter med våra ögon, så våga sätt färg på köksbordet. Antingen genom en stark duk eller med en tallrik eller glas som lyser upp och stjäl uppmärksamhet. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En dukning till olika tillfällen! En skål kan bli så mycket mer än bara en skål om den får stå tillsammans med rätt tallrik och rätt bestick. Liksom vi alltid ska ha en uppsättning finkläder hängandes redo i garderoben borde det vara lika självklart att det finns en servis för lite finare tillfällen. Och det finns många tillfällen att slänga fram den lite finare löparen och kristallglasen: vid nytt kök, finfrämmande, lördagsmiddagen, årsdagen eller kanske en helt vanlig tisdag för att liva upp veckan.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.