Kundservice

Fynda billiga bakformar online

63 900 Fynd

Filtrera

Forma baket med bakform

Att baka är någonting av det mysigaste en kan göra, och det oavsett om det är sockerkaka, muffins eller tårta som ska skapas. Det är dock omöjligt att baka en kaka om man inte har en bra form, men som tur är finns det mängder av former för baket att fynda hos oss på Fyndiq. Här hittar du allt från billiga cupcakes formar till bakformar i hjärtan, och de passar både för när du ska baka till kalaset eller om du bara vill ha en hemmakväll med lite godsaker. Välj och vraka och skapa dig en kaka som inte bara smakar gott — utan också har en fin form!

Tips för ett lyckat köp

Gör dina muffins lite roligare med våra fina muffinsformar som kommer i flera olika mönster och färger! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bakformar som barn

När en ska baka för ett speciellt tillfälle kan det vara kul att skoja till det lite med en tårta eller kaka som passar in. Exempelvis kan du med bakformar i silikon baka en tårta med formen av en bebis till vännens babyshower eller kanske ordnar du vackra dekorationer till cupcakes med vår silikonform för kärlek? Alternativen är många, och valet är ditt. Här är utbudet stort och priset lågt, så det är bara att plocka hem allt du önskar.