Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda bra & billiga formar online!

Ugnfast form eller en aluminiumform? Att laga mat, baka eller att tillverka godis är inte så svårt om du bara har en ordentlig form. Därför har vi på Fyndiq samlat mängder av billiga formar här hos oss på nätet som du kan välja bland. Kanske vill du ha en ny ugnsfast form för gratängen eller nya bakformar eller silikonformar för småkakorna? Vilken typ av form du än letar efter så hittar du säkerligen den form du söker här hos oss på Fyndiq. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vi på Fyndiq vill påminna om att vi alltid samma frakt oavsett hur mycket du väljer att handla vid ett och samma köp, så passa på att handla med dig flera saker på en gång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att steka ägg blir roligare med en form! Har du någonsin funderat över hemligheten bakom perfekt runda, stekta ägg? Det har vi på Fyndiq, och nu har vi hittat svaret – äggformar! Fast du kanske hellre vill ha köksformar till bakning eller rent av en ugnsform? Hos oss på fyndig hittar du allt från OBH Nordica Ungsform till Duniform i PP och isformar! Eller vad sägs om en siliconeform för att göra chokladhjärtan eller en Madeleineform till kakbaket? Välj och vraka bland mängder av formar och välj ut dina favoriter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.