Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga pralinformar på nätet!

Fyndiqs favoriter

Fina pralinformar för konfektyren! Det finns mycket roligt man kan göra i köket, och det är minst lika många saker som inte bara är roliga utan även resulterar i någonting gott. Att göra chokladpraliner är en av alla dessa saker, och för att du ska kunna göra något roligt och smaskigt i köket har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av fina pralinformar i olika utföranden och modeller! Det är dessutom riktigt billigt att handla online från oss, så du får många fördelar på en och samma gång när du beställer det du behöver för att göra chokladpraliner hemma i ditt eget kök. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Ska du göra flera olika sorters smaker på pralinerna är det bra att ha olika formar också, så att du kan skilja dem åt när de är klara! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att göra egna praliner är enkelt och roligt! Det är inte så svårt att göra chokladpraliner egentligen, det enda du behöver är råvaror, ett chokladpraliner recept att följa och givetvis rätt verktyg. Rätt verktyg i det här fallet är pralinformar i silikon eller något annat lämpligt material. Därefter är det bara att följa receptet och börja skapa riktigt goda praliner som kommer bli otroligt fina när du gjuter dem i formar från oss på Fyndiq. Gör chokladpraliner i form av rosor, hjärtan, stjärnor eller varför inte i form av dinosaurier?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.