Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga bordstabletter online!

Fyndiqs favoriter

Hitta dina bordstabletter online! Det är nog ingen som applåderar av glädje när glaset spills ut och drickan flyter ut över det nya bordet. Eller när maten från den goda soppan skvätter ut från tallriken och förstör det fina ekbordet. Nej, alla kan vi spilla. Men om du är rädd om ditt matbord kan det vara en bra idé att ha bordstabletter för att skydda det. Det är också en anledning till att vi på Fyndiq har plockat fram ett stort utbud av billiga bordstabletter i allt från plast till kork.

Tips för ett lyckat köp! Hos oss är frakten densamma oavsett hur mycket du väljer att handla, så plocka nu hem alla de bordstabletter du tycker om när du ändå är här! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bordstablett för att skydda och för att det är snyggt! Självklart har du inte bordstabletter bara för att skydda matbordet. Det kan även användas för att det helt enkelt är snyggt. Att ha exempelvis runda bordstabletter är nu väldigt populärt och bordstablett i kork kan ge ett väldigt exklusivt intryck. Här hos oss på Fyndiq kan du hitta flera olika bordstabletter och välja efter dina behov. Om du vill ha bordstablett till barn finns det flera roliga mönster att välja bland, och då rekommenderar vi även att köpa bordstablett i plast – du kan säkert lista ut varför!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.