Fynda billiga bordstabletter online

266 Fynd

Är du på jakt efter billiga bordstabletter? Då ska du spana in vårt breda sortiment av bordstabletter och tallriksunderlägg som kommer i olika storlekar, mönster och färger. Både snyggt och praktiskt som skyddar bordet från spill och repor.


Köp billiga bordstabletter online

Det är nog ingen som applåderar av glädje när glaset spills ut och drickan flyter ut över det nya bordet. Eller när maten från den goda soppan skvätter ut från tallriken och förstör det fina ekbordet. Alla kan vi spilla och därför är det en extra bra idé att ha bordstabletter för att skydda ditt bord från mat, dryck och repor. De är inte heller bara praktiska utan även ett måste för dig som gillar snygga uppdukningar. Det finns även många andra användningsområden för bordstabletterna, som husdjurets matskålar på golvet eller dekorativa objekt du inte vill ska repa golv eller andra underlag.

Tallriksunderlägg i många olika utföranden

Självklart har du inte tallriksunderlägg bara för att skydda matbordet. Det kan även användas för att det helt enkelt är snyggt. Att ha exempelvis runda bordstabletter är nu väldigt populärt och bordstabletter i kork kan ge ett väldigt exklusivt intryck. Om du vill ha bordstablett till barn finns det flera roliga mönster att välja bland, och då rekommenderar vi även att köpa bordstablett i plast. Bordstabletterna i plast blir som nya genom en snabb avtorkning eller diskning. Bordstabletterna kommer i många olika utföranden och hos oss här på Fyndiq kan du hitta ett brett utbud av billiga bordstabletter i allt från plast till kork, i färg som tryck. Därför är det bara att välja och vraka vad som passar in bäst in i köket och beställa hem de du gillar allra mest.