Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig kökstextil på nätet!

Vackert kök med kökstextil! Vi anar att du är en av alla de som har suttit och längtansfullt bläddrat i olika inredningstidningar. Vi ser framför oss hur du vänder blad efter blad och ser vackra köksinredningar med söta små detaljer och praktiska funktioner, och vi ser hur du suckar och önskar att ditt kök kunde vara så fint. Med oss på Fyndiq kan det faktiskt ske! Vi har samlat ihop ett stort utbud av vackra kökstextilier såsom kökshanddukar, grytlappar och andra trevliga textilier. Och det är inte bara fint, det är också billigt, så passa på att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Det är alltid bra att ha en ugnsvante extra, så varför inte beställa flera när du ändå är igång? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett förkläde skyddar samtidigt som det är fint! Ja, vi vill ju att våra saker i köket ska vara vackra, men deras huvudsyfte är i väldigt många fall faktiskt att skydda! En grytvante skyddar handen från den heta plåten som ska tas ut ur ugnen, och en kökshandduk skyddar den jäsande degen från kyligt drag som stör jäsningen. Och ej att förglömma, det viktiga förklädet som skyddar dig från stänk av såser eller damm från mjöl! Skydda dig samtidigt som du gör dig själv och köket riktigt fint.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.