Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig matförvaring på nätet!

Handla bra och smart matförvaring online! Vi lever i ett konsumtionssamhälle, men att konsumera för att slänga bort vill ingen! Med bra matförvaring som matlådor och plastpåsar är det enklare att spara mat och även enklare att spara pengar. Här på Fyndiq har vi ett bra och brett utbud av billig förvaring för livsmedel och annat. Kanske har du alltid längtat efter en lökgömma där löken kan bo, eller en snygg kylväska för alla framtida äventyr? Vad som i alla fall aldrig är fel är förvaringsburkar med lock. För det finns alltid saker och mat att förvara.

Tips för ett lyckat köp! När det kommer till matförvaring så förvarar vi mer mat än vad vi tror, och inte vill du vara utan förvaring? Dessa produkter är även enkla att förvara i ett skåp. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra grund med bra förvaring! Tänk så här: om du har bra med matförvaring så kommer chanserna öka för att du ska få ork och lust att laga mat och baka. För när man är på hugget blir det ofta att man lagar mycket mat och då är det bra att kunna frysa in eller portionera ut. Om man känner att man slänger mycket sopor kan man även kosta på sig livsmedelsgodkända papperspåsar för att värna lite mer om miljön. På denna sida är det bara att välja och vraka bland alla praktiska produkter som är till för att underlätta.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.