Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda snygga kökshanddukar billigt!

Fyndiqs favoriter

Billiga kökshanddukar fyndas online här hos oss på Fyndiq! Någonsin varit i farten med att laga mat och inte varit i behov av en kökshandduk? Tänkte väl det. Tur då är väl att vi på Fyndiq samlat ett brett sortiment av billiga kökshanddukar online här hos oss för dig att shoppa loss bland. Välj och vraka bland alla handdukar ämnade till köket och klicka hem den du faller för. Här finns både kökshandduk med tryck, peppiga visdomsord och märkeskökshanddukar i stiliga utformningar!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att även fylla din varukorg med annat till köket såsom trasor, diskborstar och grytlappar – sådana har vi sorterade i andra kategorier här på sajten! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Denna duk har många användningsområden! Tvättat händerna och behöver torka dem eller spillde du lite bredvid spisen? Det är vid denna typ av tillfällen som din kökshandduk väl kommer till pass – och bra är om du har många olika. Vad sägs som att ha en för spill och smuts samtidigt som du har en annan att torka ren disk med och händerna på? Här finns dessutom kökshanddukar för dig som vill göra miljömedvetna val såsom EKO duken i certifierad bomull och massa fina handdukar i OEKO-TEX. Eller du kanske bara vill ha en som är snygg och ändamålsenlig? Välj och vraka bland mängder av fina mönster och tryck så hittar du snart en som passar dig och ditt kök alldeles utmärkt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.