Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt förkläde!

Fynda billigt förkläde online hos oss på Fyndiq! Ett förkläde att skydda kläderna med är ett måste, i alla fall när du ska stå i köket och kladda – och turligt nog är det precis vad du hittar massor av i denna kategori. Här har vi nämligen samlat massvis av billiga förkläden från en rad olika varumärken för dig att fynda bland och du hittar dessa i en rad olika utföranden. Vad sägs som ett förkläde i äkta skinn med ficka på magen till exempel? Supersnyggt för både henne och honom!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du fler textilier för köket? Vi har även massor av grytvantar, dukar och kökshanddukar att fynda bland bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygg i köket med coolt förkläde! Du kanske inte är en stjärnkock i köket, men när du har ett snyggt förkläde på dig så ser du i alla fall ut som en – och då spelar det ingen roll att maten kanske inte blev en tiopoängare. Dessutom skyddar du dina kläder när du har förklädet på, och det kan vara bra om det är dags för middagsbjudning eller bullbak då man lätt dräller en aning. Här kan du hitta förkläden som passar hela familjen och i en mängd olika material. Vad sägs till exempel om ett i plastat bomullstyg till minstingen och ett svart med vita ränder och stor ficka på magen till pappa?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.