Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga burkar på nätet!

Vackra burkar till ditt kök! Vi tycker alla om att ordna med fin inredning i vårt kök, och den får gärna vara praktiskt på samma gång som den är ett dekorativt inslag. Och vad är mer dekorativt och praktiskt än några fina burkar? Här på Fyndiq har vi samlat ihop ett stort utbud av billiga burkar i olika former och material, allt från plåtburkar och glasburkar till konserveringsburkar, perfekta för hemgjord sylt eller marmelad! Välkommen in för att fynda burkar för förvaring och prydnad!

Tips för ett lyckat köp! Man kan aldrig ha en burk för mycket, så beställ hem en extra när du ändå är igång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En kakburk som väcker minnen! Många av oss har minnen från barndomen av en plåtburk full med smaskiga kakor som stod uppe på en hylla i skafferiet och suktade oss, och varför bryta den fina traditionen? Köp en fin kakburk här hos oss, så dina barn också får uppleva suget efter kakorna i burken! En bra sak att skaffa sig kan vara en brödburk att förvara allt bröd i, då har man det på en och samma plats vilket är mycket praktiskt. Ett annat tips är att du använder dig av små glasburkar för att förvara kryddor, te och annat liknande i, det blir en härlig dekoration på spiselkransen må du tro!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.