Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga kylväskor här

Köp billiga kylväskor online hos Fyndiq! Vissa saker är så pass bra att ha att man undrar hur det skulle gå att klara sig utan dem. Kylväskor är ett exempel på en sådan sak! Vi på Fyndiq har mängder av kylväskor för alla typer av utflykter och aktiviteter. Kanske är du en golfare som vill ha kallt vatten nära till hands? Spana då in våra modeller som går att fästa på din golfvagn! Vi har även kylväskor för bag in box och intressanta coolerbags med Frost-motiv för barnen. Kolla igenom vårt stora utbud och bli förundrad över allt som går att välja bland!

Tips för ett lyckat köp! Har du allt du behöver för picknicken? Du vet väl om att vi har massor av produkter som är bra att ha med när du ska på utflykt, allt under sina alldeles egna kategorier! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ingen picknick utan kylväska! Vad vore en picknick utan kylväska? Känslan av att kunna öppna en kall burk med läsk när man ligger på stranden i gassande sol, eller bekvämligheten att kunna äta en kyld matlåda flera timmar efter att man tagit ut den ur kylskåpet. Med en kylväska ser du även till att vara redo ifall din frys skulle gå sönder, på så vis kan du hålla maten färsk längre och du slipper slänga så mycket. Gardera dig med en kylväska för alla tillfällen, köper du från oss på Fyndiq har du råd med flera, det är ju så billigt!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Men kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.