Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga bordsfläktar här

Fynda billiga bordsfläktar online här på Fyndiq! En bordsfläkt passar lika bra hemma som på kontoret. Här i vårt sortiment finner du massvis av bordsfläktar i olika utföranden. Flera av dem går att ställa in i olika hastigheter och har den smarta effekten att de både rör sig fram och tillbaka samt kan riktas och tiltas. I kategorin finner du kopparfärgade fläktar och klassiskt vita eller svarta varianter. Välj mellan märken som Nordic Home Culture, Air Monster, Bestron och många fler. Välkommen att fynda en bordsfläkt på nätet redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du veta mer om en viss bordsfläkt? Klicka då på denna och läs informationen som finns från tillverkaren. Det kan reda ut en hel del frågor! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En bordsfläkt tillför svalka och fräsch luft när du behöver det. Det som är så bra med bordsfläktar är att du i stort sett kan placera dessa på vilken bordsyta som helst. Där de står kommer de sedan att tillföra svala vindpustar och luftcirkulation i rummet. På ett kontor kan detta vara optimalt mitt i högsommaren. Även hemma är en bordsfläkt en riktig räddare i nöden när det är varmt och kvavt inomhus. Hitta den bordsfläkt som passar dig och dina behov som bäst på nätet, här hos oss på Fyndiq. Den levereras snabbt och med billig frakt.

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.