Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp handhållna fläktar billigt online här! Sommartid brukar det surra lite extra här hos oss på Fyndiq, speciellt om det är varmt ute för då sitter varenda en med varsin handhållen fläkt — vilket svalkar riktigt skönt! Prova du med! Här har vi samlat massor av billiga handhållna fläktar som du kan köpa snabbt och enkelt. Vad sägs om en handhållen fläkt med vattensprayflaska? Eller du kanske vill ha en minivariant i blått eller rosa? Bland våra handhållna fläktar finns något som passar alla smaker, och tillfällen! Kolla in utbudet och beställ redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Läs igenom produktbeskrivningen innan du handlar, där finns allt du behöver veta om fläkten du funderar på att köpa! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Den handhållna fläkten kan du ta med dig överallt! Det smarta med handhållna fläktar är att de går att ta med sig överallt, vart du än ska — oavsett om det är till stranden, kontoret eller skolan du ska är fläkten enkelt att få med i väskan. Vissa modeller behöver heller inte ens batterier för att fungera, ett exempel är till exempel den som ser ut som en brandsläckare. Denna handhållna fläkt fungerar mekanisk genom att du trycker på en spak och på så vis själv håller igång fläktens rotorblad vilket betyder att fläkten är igång så länge som du orkar trycka på spaken! Välj den handhållna fläkt som passar ditt behov!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.