Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga fläktar här

Fynda billiga fläktar online här hos oss på Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat massor av fläktar här för dig att fynda bland. Vad sägs om en fläkt att ställa hemma för svalkande luft varma sommardagar? Eller en värmefläkt att ha i garaget när du mekar? I sortimentet hittar du massvis av fläktar fördelat på olika kategorier beroende på deras egenskaper och syfte. Vare sig du vill ha en handhållen liten fläkt eller en luftkylare som står stadigt på golvet hittar du det här hos oss. Välkommen att fynda fläkt på nätet redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du endast se golvstående fläktar och inte alla andra i sortimentet? Välj då denna kategori i vänsterkolumnen så sorteras produkterna automatiskt.  Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Svalkande, värmande eller uppfräschande? Vissa fläktar i sortimentet här hos oss är konstruerade för att ge dig och ditt hem en svalkande luftpust. Perfekt när det är kvav sommar till exempel. Andra fläktar har motsatt syfte, det vill säga att de verkar värmande i stället. Det gäller alltså att välja en fläkt som ger dig den effekt som du är ute efter. En fläkt i taket i sovrummet gör så att luften cirkulerar, något som förbättrar luftkvaliteten när du ska sova. Du hittar fläkttyper för alla olika behov i kategorin ovan. Välj den eller de som passar dig allra bäst!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.