Fynda billiga golvfläktar här

477 Fynd

Här hittar du ett stort utbud av billiga golvfläktar i flera storlekar och modeller. En golvfläkt är härligt svalkande varma sommardagar och passar perfekt i hemmets alla rum. Vi har golvfläktar I flera olika färger så som svart, metall och krom samt golvfläktar med lite färginslag. Vi har även lite tystare fläktar som passar perfekt i sovrummet eller vid arbetsbordet. Hitta den modell av golvfläkt som passar dig bäst och köp din nya fläkt idag!


Fynda golvfläktar billigt online här hos oss på Fyndiq

Svettigt och varmt hemmä Inga problem! Här har vi samlat ett stort utbud av billiga golvfläktar för dig att fynda och strategiskt placera ut hemma. Vad sägs om en snygg Gear Golvfläkt Jim i koppar att ställa i vardagsrummet? Det är både svalkande på varma dagar och blir en snygg inredningsdetalj när den inte används! En pelarfläkt i sovrummet kan också vara riktigt skönt att ha eftersom den håller dig sval och ger dig en bättre nattsömn. Kolla igenom utbudet och välj den golvstående fläkt som du vill ha!

Tysta golvfläktar - golvfläktar med lägre ljudnivå

I vissa rum kan det vara extra viktigt att ha en tyst golvfläkt, exempelvis vid en arbetsyta eller i sovrummet där du ska ha tid för avslappning och sömn. Därför har vi även golvfläktar och tornfläktar med lägre ljudnivå så att du kan få ett tyst, avkopplande men samtidigt svalt hem. För dig som är ute efter andra typer av produkter för inomhusklimat så hittar du exempelvis luftfuktare och luftkylare hos oss.

Tips innan du köper golvfläkt

Det kan även vara skönt att ha en fläkt som du enkelt kan ta med dig när du lämnar hemmet — tur då att du även kan fynda både handhållna fläktar och mini-USB fläktar att ansluta i din mobiltelefon här hos oss på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sätt en golvfläkt i alla hemmets olika rum

Sol och sommarvärme är något vi svenskar älskar, men vad vi inte gillar är när det blir för varmt i våra hem. Vissa stunder på året kan hemmet kännas kvavt och instängt, och är det vindstilla och varmt utomhus så hjälper det inte att öppna upp och vädra. Så vad gör man då? Jo, man ser till att ha några väl utplacerade golvfläktar hemma! Med golvstående fläktar får du bra fläktning i rätt höjd och många av våra stativfläktar har flera hastigheter — något som är perfekt när du behöver svalka!