Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga golvfläktar här

Fynda golvfläktar billigt online här hos oss på Fyndiq! Svettigt och varmt hemma? Inga problem! Här har vi samlat ett stort utbud av billiga golvfläktar för dig att fynda och strategiskt placera ut hemma. Vad sägs om en snygg Gear Golvfläkt Jim i koppar att ställa i vardagsrummet? Det är både svalkande på varma dagar och blir en snygg inredningsdetalj när den inte används! En pelarfläkt i sovrummet kan också vara riktigt skönt att ha eftersom den håller dig sval och ger dig en bättre nattsömn. Kolla igenom utbudet och välj den golvstående fläkt som du vill ha!

Tips för ett lyckat köp! Det kan även vara skönt att ha en fläkt som du enkelt kan ta med dig när du lämnar hemmet — tur då att du även kan fynda både handhållna fläktar och mini-USB fläktar att ansluta i din mobiltelefon här hos oss på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sätt en fläkt i alla hemmets olika rum! Sol och sommarvärme är något vi svenskar älskar, men vad vi inte gillar är när det blir för varmt i våra hem. Vissa stunder på året kan hemmet kännas kvavt och instängt, och är det vindstilla och varmt utomhus så hjälper det inte att öppna upp och vädra. Så vad gör man då? Jo, man ser till att ha några väl utplacerade golvfläktar hemma! Med golvstående fläktar får du bra fläktning i rätt höjd och många av våra stativfläktar har flera hastigheter — något som är perfekt när du behöver svalka!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.