Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Varumärken
Färg
Pris

Smidigare sminkning med ett sminkbord från Fyndiq! Morgonrutiner är något vi alla har. Vissa slår på kaffebryggaren och avnjuter en kopp under filten framför soffan, medan andra är tidsoptimister och är tvungna att optimera varenda sekund för att få ihop morgonen. Med ett sminkbord underlättar du morgonrutinerna genom att du slipper leta bland hyllorna i badrummet efter dina artiklar. I stället finns allt samlat, smidigt och lättillgängligt i ditt sminkbord! Det bästa är att det i de allra flesta fall även finns tillhörande spegel som gör att du kan sätta dig bekvämt och påbörja sminkandet utan att du ens behöver resa dig upp. Vi på Fyndiq har massor av billiga sminkbord i olika stilar och storlekar. Scrolla igenom vårt sortiment och fynda ett sminkbord online idag!

Tips för ett lyckat köp! Vad vore ett sminkbord utan smink? Du vet väl om att vi har massor av skönhetsprodukter i vårt sortiment? Ta en titt på vårt utbud under smink-kategorin! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sminkbord för alla åldrar! Sminkbord är en möbel som är otroligt universell och kan användas av personer av alla åldrar. Oavsett om du är ute efter ett sminkbord för en liten prinsessa eller kanske för en äldre bekant har vi något som passar. För dig som inte kan få nog av shabby chic kan du nu glädja dig åt att fynda ett sminkbord i den tidlösa stilen här på Fyndiq. Även om du inte har som vana att sminka dig går det att använda bordet till annat. Varför inte fylla det med skoluppgifter eller ännu bättre; använda det som en godisgömma! Hur du väljer att nyttja ditt sminkbord är upp till dig, men kom ihåg att du hittar det här på Fyndiq och handlar med billig frakt!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Men kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.