Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga hyllor online!

Fyndiqs favoriter

En hylla för varje hem! Att trivas i sitt hem är otroligt viktigt, och vägen till att göra det går allt som oftast genom en bra heminredning som man gillar. Hos oss på Fyndiq hittar du som tur är hyllor i alla möjliga former, och det riktigt billigt. Vi tycker att alla enkelt ska kunna inreda så att man trivs i sitt hem! Här hittar du därför allt från skohylla och konsolhylla till bokhylla och vägghylla, det vill säga det mesta för förvaring i hemmet när det kommer till hyllor. Så varför inte kika runt i vårt stora utbud på många hyllplan och se vad som skulle kunna passa in i just ditt hem!

Tips för ett lyckat köp! Kolla alltid vilka mått hyllan du har innan du klickar på köp, för du vill ju såklart att den ska passa i ditt hem! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra förvaring med hyllor! Förutom ett snyggt hem så vill de allra flesta också ha ett hem med bra förvaring i form av garderob och skåp, vare sig det handlar om kläder, böcker eller DVD-filmer! Som tur är så finns det en hylla för varje behov, så om du till exempel vill ha en mediahylla eller extra hyllor till garderoben så kan du hitta det. Tro oss, enbart fantasin sätter stopp för vad för typ av hyllor du kan ha i ditt hem!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.