Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Köp billiga Sängar & Sänggavel!

Fyndiqs favoriter

Säng & Sänggavel för en god sömn! Att sova är något av det bästa som finns här i livet. Att bara slappna av efter en hård dag och krypa ner i en riktigt skön 120 säng, eller ännu lyxigare, en 180 säng! Finns det något bättre? Dessutom är sängar det som gör att vi kan sova gott om nätterna, och sömn är något livsviktigt. Därför är det klart att man ska ha den bästa sängen som man kan drömma de bästa drömmarna i.

Tips för ett lyckat köp! Det finns massor av olika sängar att välja bland, och det värsta som kan hända är att den inte får plats i sovrummet. Var noga med att mäta stället den ska stå på så att inte din nya drömsäng blir för stor. En sänggavel är också ett bra tillbehör att fynda hem – den gör hela sängupplevelsen lite lyxigare. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt säng för rätt människa! Det är en riktig djungel bland alla sängar, hur ska man kunna veta vilken som är bäst? Ska man köpa säng vill man att den ska vara skön, vare sig man ska ha en kontinentalsäng, våningssäng eller en säng med förvaring. Det bästa tipset av alla för att veta vilken man ska köpa är faktiskt att gå på magkänsla! Alla är vi så otroligt olika och det som du tror blir bäst för dig är ofta helt rätt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.