Kundservice

Fynda billigt parasoll, solsegel & segelduk online

10 640 Fynd

Att njuta av solen är härligt men för mycket sol kan vara både skadligt och varmt och vad skyddar bättre från solen än ett parasoll? Här hittar du ett stort utbud av stora och små parasoll i olika former för att passa just din uteplats, med eller utan tillhörande parasollfot. Föredrar du något som tar upp ännu mindre plats har vi också ett brett sortiment av solsegel och soldukar i olika färger.


Filtrera

Stort utbud av parasoll, segeldukar och solsegel här

Visst, solen är vår vän. Men ibland kan det behövas ett parasoll för att njuta av solen. Här på Fyndiq, där du finner nästan allt mellan himmel och hav, kan du även ta del av ett bra och stort utbud av billiga parasoll samt både praktiska och snygga solsegel eller segeldukar. Vad sägs om ett parasoll till balkongen, eller kanske ett stort och stabilt parasoll som hela middagssällskapet får plats under? Ditt parasoll är även en inredningsdetalj så se till att välja färg och form med omsorg så kan ditt solskydd bli pricken över i:et när det fälls upp!

Tips för ett lyckat köp

För att det inte ska bli några sura miner när ditt paket kommer är det bra att hålla koll på om parasollfoten ingår eller om du måste köpa till den separat. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett parasoll öppnar upp för möjligheter

Med ansiktet mot solen är det enkelt att känna avkoppling. Men vill man läsa en bok, ha en konversation eller äta en god middag utan att bli röd som en kräfta kan parasollen bli ens bästa vän. Med allt från mindre parasoll som går upp på ett nafs till ståtliga hängparasoll är det lätt att finna ett solskydd som passar. Annars får vi dagligen in nya produkter om du känner att du saknar något i vårt utbud.