Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga parasoll online!

Stort utbud av parasoll här! Visst, solen är vår vän. Men ibland kan det behövas ett parasoll för att njuta av solen. Här på Fyndiq, där du finner nästan allt mellan himmel och hav, kan du även ta del av ett bra och stort utbud av billiga parasoll. Vad sägs om ett parasoll till balkongen, eller kanske ett stort och stabilt parasoll som hela middagssällskapet får plats under? Ditt parasoll är även en inredningsdetalj så se till att välja färg och form med omsorg så kan ditt solskydd bli pricken över i:et när det fälls upp!

Tips för ett lyckat köp! För att det inte ska bli några sura miner när ditt paket kommer är det bra att hålla koll på om parasollfoten ingår eller om du måste köpa till den separat. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett parasoll öppnar upp för möjligheter! Med ansiktet mot solen är det enkelt att känna avkoppling. Men vill man läsa en bok, ha en konversation eller äta en god middag utan att bli röd som en kräfta kan parasollen bli ens bästa vän. Med allt från mindre parasoll som går upp på ett nafs till ståtliga hängparasoll är det lätt att finna ett solskydd som passar. Annars får vi dagligen in nya produkter om du känner att du saknar något i vårt utbud.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.