Kundservice

Fynda billiga markiser här

3 444 Fynd

Vi har markiser för både altan och balkong samt med olika funktioner så som sidomarkiser för både vindskydd och insynsskydd och fönstermarkiser för sol- och regnskydd. Fynda en markis och möjlighet att spendera fler timmar på din älskade uteplats med skydd för vind eller gassande sol. Hitta en markis här som passar dina behov!


Skydda altan eller balkong mot sol och regn med en praktisk markis

Altanen eller balkongen är platsen vi gärna spenderar många av våra lediga timmar på, men i gassande solsken eller i ösande regn är det mindre trevligt att visas här ute. Som tur är finns en smart lösning. Att sätta upp en skyddande markis. Massor av billiga markiser finns att fynda online här hos oss på Fyndiq — vissa anpassade för fönster och andra för uteplatsen. Kolla igenom vårt stora sortiment och fynda billiga markiser redan idag!

Vindskydd och insynsskydd med en sidomarkis

Med en balkong eller altan i blåsigt läge eller med grannar tätt inpå kan det vara skönt med en sidomarkis som både avgränsar och ger lä för kyliga eller starka vindar. Njut av vårens, sommarens och höstens milda dagar med en både praktisk och snygg markis som gör din uteplats ännu hemtrevligare. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av markiser så det är enkelt att hitta en design och färg som passar just ditt hem!

Markis som skydd för sol och regn

Att ta en kopp kaffe eller annat gott att äta och dricka utomhus sätter lite extra guldkant på tillvaron. En markis som skydd för både varm sol och duggregn skapar fler tillfällen att utnyttja uteplatsen och de dagar på året som tillåter oss att vara mer utomhus. Med en varm filt och en skyddande markis kan du dessutom sitta utomhus längre in på hösten och plocka fram utemöblerna tidigare på våren.

Tips för ett lyckat köp

Passa gärna på att handla lite nya utemöbler, filtar och annat mysigt för uteplats och uterum — hos oss på Fyndiq finns det mesta att fynda bland! Klicka dig igenom våra olika kategorier och välj ut dina favoriter redan idag! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Markiser för alla årstider

Markiser passar verkligen lika bra för sommarens gassande solstrålar som höstens ljumma duggregn, men i rungande snöstorm bör du i alla fall rulla in markisen över uteplatsen — om du vill att markisen ska fungera i fler säsonger. En infällbar markis är perfekt att sätta framför fönstret likasom framför balkongen eller bara rakt upp och ner i trädgården. En manuellt utdragbar markis med randig markisduk gör sig snyggt i alla hem! Eller varför inte välja en gräddfärgad? Här finns billiga markiser med eller utan ram!