Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billiga Utemöbler & Trädgårdsmöbler!

Fynda dina utemöbler billigt! Vem älskar inte sommaren och de många ljumma, ljusa kvällar vi spenderar i goda vänners lag, med grillen osandes i trädgården och doften av nyklippt gräs och blommande pioner hänger i luften. Härligt, eller hur? Dagarna och kvällarna kommer bli ännu härligare med snygga och bekväma utemöbler. Vi har massor av billiga utemöbler för alla smaker. Fina, vita utemöbler eller trädgårdsmöbler i konstrotting kommer förhöja hela upplevelsen av sommaren. Att rea utemöbler är något många gör, men då våra trädgårdsmöbler redan är så billiga finns det inget behov av en rea — fast det har vi ändå!

Tips för ett lyckat köp! Bedöm utrymmet du har och hur många sittplatser och bord du behöver så hittar ni garanterat något som passar i vårt utbud! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra utemöbler som passar alla! Beroende på vilken sorts hem ni har, oavsett om ni är en stor familj, delar sommarstuga med hela släkten eller om ni är ett par som ska ha utemöblerna finns det något som passar er. Att köpa en stor sittgrupp eller några enstaka fåtöljer, solstolar eller ett bord är helt upp till er och ert behov, allt går att anpassa. Vi har också ett utbud av balkongmöbler så att även den som bor i lägenhet kan njuta av en skön sittstund ute i solen under sommaren. Rottingmöbler är tåliga och står emot väder och vind, och således kommer de klara sig fint även om sommaren kanske för med sig några regnskvätt och åskväder!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.