Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt bord online!

Shoppa utomhusbord online här! Vår uteplats ska vara vårt andrum där vi kan koppla av och känna att vi befinner oss i paradiset. Men för att göra det på bästa njutningsfulla sätt är det viktigt att vi har bra utemöbler som fixar rätt stämning. Behöver du ett snyggt trädgårdsbord eller ett litet härligt brickbord har du kommit helt rätt. På denna sida har vi på Fyndiq samlat alla bord för utomhusbruk så du enkelt kan välja och vraka. Välj mellan allt från hopfällbara bord, klaffbord och brickbord till ett utfällbart matbord så alla vänner få en välförtjänt plats!

Tips för ett lyckat köp! Här bor många fina bord och det är lätt att bli blind av dess skönheter, men tänk på att kolla en extra gång om bordets storlek passar era behov och er uteplats! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Låt bordet sätta stämningen! En bra grill och ett bra bord med sköna stolar gör att timmarna lätt försvinner iväg. Beroende på om ni väljer konstrotting, trä eller stål så sätter ni stämningen. Innan ni köper ett bord på nätet hos oss är det även bra att fundera på hur mycket omsorg ni vill lägga på det. Tänk långsiktigt och surfa sedan vidare på vår sajt för att addera tillbehör!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.