Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig soffgrupp online!

Handla soffgrupp för utomhusbruk online! Det finns många olika sätt att göra uteplatsen mysigare och mer personlig – men vad är egentligen mysigare än en snygg soffgrupp att hänga i efter arbetsdagens slut? Vi på Fyndiq har samlat mängder av olika soffgrupper för utomhusbruk här hos oss för dig att välja bland – så är du ute efter en billig soffgrupp har du verkligen kommit till rätt plats! Välkommen att fynda din nya soffgrupp redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att handla med dig ett gäng sköna dynor, kuddar och annat smått och gott att pynta din soffgrupp med, så höjer du mysfaktorn lite extra! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alltid trevligt med en ny soffgrupp Konsten att göra uteplatsen till en riktigt avkopplande plats vilar till stor del i vilken typ av utemöbler man väljer att ställa dit – och därför kan det vara skönt att köpa en färdigställd soffgrupp istället för att själv para ihop olika möbler. Här hittar du till exempel snygga loungegrupper om såväl två till tre delar med soffa, fåtölj och bord i mängder av varianter. Så om du kanske letar efter en snygg soffgrupp i konstrotting så hittar du det, precis som du hittar soffgrupper i andra spännande material. Allt du behöver göra är att välja den soffgrupp du tycker bäst om!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.