Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga Pixel fodral här

3 693 Fynd

Här kan du fynda billiga Pixel fodral

När du äger en Google telefon som en Pixel vill du säkert skydda den från skador. Men glöm inte att vara praktisk också! Med ett snyggt, billigt Pixel fodral i plånboksmodell kan du samla telefon och alla dina kort och kontanter på en och samma plats — smidigt vä Kolla igenom våra olika Pixel fodral och hitta ett som passar din stil och smak — vi har allt från klassiska flipfodral till mobilväskor hundra procent anpassade för just denna telefon från Google!

Tips på ett lyckat köp

Är det något annat du funderar på att köpa hem? Kanske ett par hörlurar eller en högtalare? Kolla igenom våra andra elektronik-kategorier och handla alla tillbehör du vill ha på en gång i ett köp — frakten är fri oavsett hur mycket du shoppar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilka Pixel fodral är i din smak?

Vi alla har olika smak och tycke när det kommer till vad vi gillar och inte gillar. Kanske föredrar du Pixel fodral med massor av färger och mönster på, eller så kanske du föredrar ett enklare i äkta läder? Här har vi på Fyndiq samlat ihop ett brett utbud av billiga Pixel fodral för alla smaker, stilar och tycken, med eller utan plånboksfunktioner, så kolla in sortimentet och välj ut dina favoriter — vi gissar att du troligtvis hittar fler än bara ett enda Pixel fodral som du gillar!