Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga HTC One X fodral online!

Behöver din HTC One X fodral? Svaret är med största sannolikhet ett rungande ja. Hos oss hittar du alla möjliga praktiska och funktionella fodral till telefonen. Ett smart plånboksfodral rymmer allt det som är viktigt i livet: kontokort, id-kort, några prasslande sedlar och så mobilen förstås! Du kan välja ett fodral med många öppningar så att du har tillgång till mobilens alla funktioner utan att behöva ta den ur fodralet. På så sätt är kamera, hörlurar och laddare alltid helt tillgängliga för dig! Hos oss på Fyndiq finns det en uppsjö av billiga varianter!

Tips för ett lyckat köp! Välj och vraka! Med våra låga priser kommer du inte att ångra dig, och det kan vara bra att ha flera fodral att växla mellan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hur ska fodralet se ut? Du förtjänar det allra bästa, och det gör din HTC One X också. Med andra ord ska ditt fodral också vara skönt att vila ögat på. Ett snyggt läderfodral i crocoskinn ger en känsla av business och passar perfekt när du har viktiga möten att ta tag i. Och ett luddigt, rosa fodral med läckra leopardfläckar kanske passar bättre för den lite mer sinnliga mobilanvändaren. Oavsett vem du är, eller vem du vill vara, kan vi nästan lova att ett praktiskt HTC One X fodral kommer att göra det hela lättare.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.