Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda HTC One X tillbehör billigt här!

Fyndiqs favoriter

Ta hand om din älskling! Vi på Fyndiq älskar våra telefoner, och vi förstår att du också älskar din. Därför har vi ett stort utbud av prisvärda produkter som du kan vårda din favorit med. För det är ju knappast kul om mobilen druttar i golvet och får en spräckt display. Därför är det bra att ha ett skärmskydd av hög kvalitet som skyddar mot repor och skador. Och när din HTC One X ändå är hel, ska den inte då också vara ren? Vi har ett kit med både skärmskydd och putsduk, smart tycker vi!

Tips för ett lyckat köp! Kom ihåg att det går att köpa flera olika tillbehör och att det är lätt att skicka tillbaka något av dem om du skulle ändra dig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skal, fodral, gelskydd eller chockrosa läderflip? Här på Fyndiq behöver du knappast välja. Med våra läckra priser kan både du och din älskade telefon leva som kungar. Mobilen har blivit den nya plånboken, en pryl lika viktig att ha med sig hemifrån som nycklarna, och därför ska dina HTC One X tillbehör hålla högsta klass och även vara fina att se på! Vi har både tillbehör i en proffsig stil som lämpar sig för en uppstyrd dag på skola eller jobb, och gulliga tillbehör med fjärilar, blommor och vackra stjärnfall på. På Fyndiq vill vi variera oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.