Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga HTC One X Skal online!

Fyndiqs favoriter

Skaffa genast ett nice skal till din HTC One X! På vår sida här på Fyndiq hittar du ett brett och lockande utbud av HTC-skal. Det finns massor av olika billiga skal. Och visst är det lätt och bekvämt att handla dem på nätet? Det finns kort och gott ingen anledning för dig att vänta. Bläddra igenom vårt sortiment av mobilskal ögonaböj och ge dig själv en riktigt fin och praktisk present redan idag. Ingen skulle ju drömma om att gå ut på stan med laptopen oskyddad under armen, eller utan mössa på vintern. Samma regler gäller såklart för telefonen, så varför inte passa på att både skydda den och njuta av att få en lite roligare mobil? Ingenting ska behöva vara tråkigt.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på någon nära dig också. Kanske ska bästa kompisen ha ett likadant skal? Passa på nu! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett skal för varje dag i veckan! Måndag sobert svart, tisdag några vackra blommor, onsdag ett uppfriskande stjärnfall, torsdag en söt sömnig panda och på fredagen en festligt röd? Allt är möjligt när det kommer till HTC One X skal. Du kan byta dem lika ofta som du byter strumpor – det vill säga varje dag, hoppas vi! På helgen kan du ta ut svängarna rejält och släppa loss. Vad sägs om ett fint fyrapack i rosa och vitt med fjärilar?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.