Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga HTC One plånboksfodral!

Viktigt med mobiltillbehör! I princip varenda kotte äger en mobiltelefon idag, och oftast en smart sådan - det vill säga en smartphone. Men fortfarande är det faktiskt långt ifrån alla som använder skärmskydd, skal och mobilplånbok, vilket ökar risken för att telefonen ska få ett kortare liv. Just därför har vi på Fyndiq ett stort och billigt utbud av plånboksfodral för HTC One! Det är viktigt att du tar hand om din telefon, precis som med alla dina andra värdesaker, och då är en mobilväska eller ett plånboksfodral perfekt!

Tips för ett lyckat köp! Faller du för mer än ett HTC One plånboksfodral? Det är du inte ensam om, och då kan göra som många andra och klicka hem alla du gillar. Priset för frakten blir trots allt densamma oavsett hur mycket du beställer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Svart plånbok för din telefon! Så om man är ute efter en plånboksväska till HTC One, vilken ska man då välja? Självklart är det den personliga smaken som ska få bestämma. Om du skulle ha valt en svart plånbok i vanliga fall så är det nog också en svart plånboksväska du vill ha! Sen är fodral i läder, kanske i form av en stilig läderficka, alltid populärt. Men du bestämmer alltid själv, för det är trots allt du och ingen annan som ska ha din mobilplånbok!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.