Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga HTC One fodral online!

Fyndiqs favoriter

Håll din HTC One snygg och fräsch längre! Repor och kantstötta hörn på en mobiltelefon är aldrig snyggt. Därför bör du alltid skydda din HTC One mobiltelefon. Hos Fyndiq hittar du mängder av billiga fodral som du enkelt beställer hem via nätet. Det finns i läder och det finns flipfodral med tillhörande skärmskydd. Spara både tid och pengar genom att hålla din HTC One hel och ren – hela tiden. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av fodral som ska passa just dig och din HTC One. Här kan alla hitta ett fodral som passar, så välkommen in och fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du något annat till din telefon? Hos Fyndiq hittar du mängder av tillbehör och skydd, självklart till våra förmånliga fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Perfekt för dig som använder flera modeller! Om du kanske använder en HTC One på jobbet och en annan privat, så kan du alltid särskilja dina mobiltelefoner med två olika fodral. Med ett fodral som skyddar din HTC One kan du enkelt förhindra skador och minimerar risken att tappa bort den. Du ser enkelt vilken som är din och du kan även förvara annat i fodralet. Och eftersom det är så billigt kan du med gott samvete välja ut flera fodral till dina mobiltelefoner. Skydda alla dina mobiltelefoner med ett bra fodral!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.