Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Huawei Honor 7 Tillbehör

888 Fynd

Här hittar du huawei honor 7 tillbehör

I Fyndiqs välsorterade utbud av huawei honor 7 tillbehör så hittar du massor av mobilplånböcker i olika modeller. Här kan välja mellan flera olika motiv och färger. Vi har också skärmskydd, vanliga skal och extra stötsäkra skal i olika material, färger och motiv.

Plånboksfodral 2-i-1 till huawei honor 7

Här hittar du våra praktiska plånboksfodral som fungerar både som mobilplånbok eller enbart skal när du föredrar det. Mobilen sätter du på plats med hjälp av magnetkraft och du tar enkelt av det när du inte behöver använda plånboken. Då har du istället mobilen i ett smidigt och stötsäkert skal. I våra plånboksfodral har du plats för id-kort och betalkort. Dessutom har ett av kortfacken ett fönster så att du enkelt kan visa ditt id-kort. Fodralen har också en liten ficka där du har plats för sedlar och kvitton. Om du gillar att titta på videoklipp på mobilen så är dessa fodral perfekta. Med standcase-funktionen blir fodralet ett stabilt stativ för din mobil. Eftersom dessa fodral är anpassade efter din mobil så påverkas inga av mobilen funktioner när du använder fodralet. När du beställer dessa fodral får du även med en fingerring och en handledsrem.

Skal till din huawei honor 7

Hos oss hittar du massor av skal till din huawei honor 7. Våra skal är utformade för att passa din mobil. Detta gör att mobilens funktioner fungerar lika bra med skal på. Ett skal kommer att skydda din mobil från stötar, repor och smuts. En del av modeller kommer med en dubbelhäftande fingerring som gör att du får ett bra grepp om din mobil. Våra skal är lätta att ta av och på. Här hittar du mobilskal för alla åldrar eftersom vi har ett enormt utbud av olika motiv och färger.

Extra skyddande skal för din huawei honor 7

Om du använder mobilen så att den eventuell kommer att utsättas för extra stötar så är ett extra stöttåligt skydd en bra investering. Våra extra tåliga skydd påverkar inte din mobils funktioner. Skydden har standcase-funktion så att du kan ställa skalet som ett litet stativ. Med denna funktion har du händerna över till annat när du tittar på videoklipp.