Kundservice

Huawei P40 Lite E Tillbehör

618 Fynd

Här hittar du huawei p40 lite e tillbehör

Hos Fyndiq hittar du en uppsjö av skal och fodral till din huawei p40 lite e. Vi har mobilplånböcker, vanliga skyddsskal och skal som är extra tåliga mot yttre påfrestningar. I vårt sortiment hittar du skal och fodral i en massor av olika material, färger och motiv.

Mobilplånbok till dinhuawei p40 lite e

Kolla in i vårt breda sortiment av mobilplånböcker. Hos oss hittar du mobilplånböcker som är både snygga och praktiska. Våra mobilplånböcker har plats för id-kort och betalkort. Dessutom har de också en liten ficka med plats för sedlar. Mobilplånboken håller sig stängd med ett magnetlås. Dina funktioner på mobilen kommer inte att påverkas på något sätt när du använder mobilplånboken. En del av våra modeller har stand-case. Med stand-case funktion kan du använda mobilplånboken som ett stativ till mobilen. Perfekt när du vill se videoklipp men ända ha händerna fria för annat. Plånboken är inte bara praktisk för förvaring utan fungerar också som ett skydd för din mobil.

Skal till din huawei p40 lite e

I vårt utbud av huawei p40 lite e tillbehör så kan du fynda bland ett enormt utbud av skal till din mobil. Vi har snygga smäckra skal som du enkelt tar av och på. Skalen skyddar din mobil från skador och smuts. Här kan du hitta ett skal som passar din stil. Vi har otroligt många färger och motiv att välja mellan. Inga av mobilen funktioner påverkas när du använder våra skal.

Extra tåliga skal till din mobil

Om du använder din mobil under tuffa förhållande så kan ett extra stöttåligt skal passa dig. I vårt sortiment hittar du också extra tåliga skal som skyddar din mobil under skidåkningen eller vandringen. Våra skal har stand-case funktion vilket innebär att du kan använda skalet som ett litet stativ. Perfekt när du vill se videoklipp på mobilen.

Skärmskydd till mobilen

I Fyndiqs sortiment hittar du ett stort urval av huawei p40 lite e tillbehör. Glöm inte att köpa hem ett skärmskydd till displayen på din mobil. Vi har massor av olika tunna skärmskydd. Våra skärmskydd är av hög kvalite och kommer inte att påverka mobilen funktioner på något sätt. En del av skärmskydden har även UV-filter vilket gör att du ser displayen bättre i starkt solljus