Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Huawei P40 Lite Tillbehör

3 039 Fynd

Tillbehör till Huawei P40 Lite

Vi har Huawei P40 Lite tillbehör för alla dina behov. Välj bland mängder av skärmskydd, skal och fodral. Vill du ha något rosa och sött eller mörkt och coolt? Eller kanske något riktigt färgsprakande som uttrycker din galna sidä Oavsett vad, är du välkommen att kolla in vårt stora utbud.

Skärmskydd för alla

Köp ett skärmskydd från oss så minskar du risken för skador. Välj mellan olika material och tjocklek. Här hittar du skärmskydd för alla. Om du vill ett robust glas som håller länge rekommenderar vi ett skärmskydd i härdat glas. De ger ett bra skydd utan att påverka användarvänligheten. Om du vill ha något enklare finns tunnare skärmskydd i plast. De klistras på skärmen och säljs ofta i flerpack.

Piffa upp din telefon

Det är en smaksak om du föredrar skal eller fodral. Om du väljer ett fodral skyddas din telefon som bäst men ett skal är lättare och tar inte lika mycket plats. Oavsett om du väljer ett skal eller ett fodral för din mobiltelefon finns det du söker hos oss. Vi säljer coola modeller med varierande motiv, men även stilrena i en färg. Våra Huawei P40 Lite tillbehör passar alla åldersgrupper.

Om du vill ha ett fodral med plats för dina kort ska du kolla in våra plånboksfodral. De finns i mängder av modeller för att något ska passa dig oavsett vad du gillar. Vissa av dem porträtterar till exempel populära figurer bland unga just nu och andra är av mer traditionell design.

Om du inte är ute efter utrymme för förvaring av dina kort kanske det passar bättre med ett skal. Det täcker baksidan och kanterna på din telefon vilket skyddar den från stötar. Valmöjligheterna är liksom hos våra fodral, stora när det gäller design.

Om du föredrar ett minimalt skal finns till exempel ultratunna skal i silikon som både känns bra i handen och ger ett bra skydd. Våra silikonskal finns i varierande färger men även i genomskinligt utförande. En rolig variant av genomskinliga skal är även de med 3D-figurer. Vill du ha ett skal som ligger extra stadigt i handen kan vi rekommendera något av våra skal med inbyggd ringhållare.