Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Huawei P9 lite Tillbehör

4 025 Fynd

Huawei P9 Lite tillbehör

En smartphone är en av de mest värdefulla, men också mest ömtåliga sakerna vi äger. Med rätt tillbehör kan du få ut mer av din mobil samtidigt som du också kan skydda den. Här hittar du alla tillbehör du behöver till din Huawei P9 Lite.

Köp Huawei P9 Lite tillbehör online

Genom att handla i vår webbutik får du tillgång till ett mycket större utbud än om du besöker en fysisk butik. Vi har samlat alla tillbehör till den här mobilmodellen i en enda kategori och du kan även filtrera på underkategorier. De produkter du främst hittar här är skal, fodral och andra typer av skydd till din mobil. Vi har även smarta sportarmband där du kan ha din P9 Lite när du är ute på löprunda eller är på gymmet.

Högkvalitativa skärmskydd

Skärmen är den känsligaste delen på en smartphone och därmed är ett skärmskydd en bra investering. Med ett skärmskydd skyddar du mobilskärmen från repor, sprickor och smuts. Att byta skärm kostar mycket och du tjänar därför på att investera i ett skydd. Bland våra alternativ finns både varianter av glas och plast. Plastfilmerna är knappt märkbara men ger inte heller samma skydd som härdat glas. Skydden har varierande hårdhet och en del har funktioner såsom integritetsfilter.

Skal och fodral i olika design

Med ett skal eller ett fodral har du möjlighet att göra din telefon mer personlig. Därför är de bland våra populäraste Huawei P9 Lite tillbehör. Vi har hårda och mjuka skal i allt från diskreta färger som vitt och svart till mer färgglada och mönstrade alternativ. Några skal har tryck från kända TV-serier och filmer, eller med söta djur.

När det kommer till fodralen har de vanligtvis kortfack och ibland även möjlighet för dig att förvara kontanter i dem. Med ett plånboksfodral behöver du inte tänka på att ha både plånbok och mobil med dig eftersom du har båda samlade. De ger dessutom ett bra skydd för både fram- och baksidan. Oftast stänger du fodralet med ett magnetiskt lås, vilket förhindrar det från att öppnas av misstag när det ligger i väskan.