Kundservice

Huawei Y5 2019 Tillbehör

157 Fynd

Tillbehör till din huawei y5 2019

Här kan du hitta ett stort urval av din huawei y5 2019 tillbehör. Passa på att fynda bland flera olika skal och fodral till din mobil. Vi har allt från olika plånboksfodral och klassiska skal till extra stöttåliga skal som passar dig som vill ha med mobilen på tuffa träningspass.

Fodral med Smart Clear View

Är du trött på att öppna din mobil varje gång du ska titta på displayen så kan ett skal med Smart Clear Wiev vara något för dig. Dessa fodral är genomskinliga så du kan ha fodralet stängt men ändå se en del av displayen. Du har fortfarande ett starkt skydd mot stötar eftersom baksidan på fodralet är tillverkat av PVS som är ett slitstarkt material. Dessa skal har också en praktiskt stand-case funktion. Med stand-case kan skalet fungera som ett litet stativ för mobilen. Stand-case är perfekt när du behöver använda båda händerna men samtidigt titta på klipp på mobilen.

Mobilplånbok till din huawei y5 2019

I vårt sortiment av huawei y5 2019 tillbehör så kan du välja och vraka mellan massor av olika mobilplånböcker. Våra mobilplånböcker är perfekta för dig som tröttnat på att bära med dig både mobil och plånbok. Vi har flera olika modeller av mobilplånböcker. Här hittar du klassiska modeller med plats för id-kort och betalkort. Dessutom har mobilplånböckerna ett fack för dina kvitton och sedlar. Behöver du extra många fack för kort så kan du kolla in våra mobilplånböcker av flexi-modell som har ännu mer utrymme för kort och liknande. För att undvika att dina betalkort blir skimmade så kan diu välja en av våra modeller som skyddar dina kort mot skimning. Mobilplånböckerna hittar du i flera olika färger, motiv och material till låga priser.

Extra tåliga skyddsskal

I vårt sortiment med huawei y5 2019 tillbehör hittar du massor av olika skal och fodral till mobilen. Vi kan också erbjuda skal som är extra tåliga mot stötar. Dessa skal passar till exempel dig som håller på med extremsporter och vill ha med mobilen på träningspasset. Skalet är uppbyggt av en mix av hårt och mjukt material som gör att det är extra tåligt mot stötar och andra skador. Våra extra tåliga skal har så kallad stand-case funktion vilket innebär att skalet kan fungera som ett stativ för mobilen.