Kundservice

Fynda billig iPhone adapter

1 377 fynd


Filtrera

Vi på Fyndiq har billig iPhone adapter att köpa online

Stolt ägare av en iPhone telefon? Då kanske du även behöver en smart iPhone adapter, och det kan du köpa online här hos oss på Fyndiq! Vi har massvis av smarta adaptrar från Apple till olika iPhone modeller och du hittar både HDMI kabel och adapter för hörlurar! Kika igenom vårt breda sortiment och välj den iPhone adapter som passar dig och dina behov bäst! Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du annat till din iPhone? Vi har både skal, skydd, sladdar och andra spännande iPhone tillbehör att sätta tänderna i! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Anpassa med iPhone adapter

Att ha en iPhone adapter i sin ägo kan vara smart. Då kan du synka alla dina Apple produkter med en enda kabel och du slipper oroa dig för att kompisen har en annan iPhonemodell när du behöver ladda telefonen. Kanske behöver du en Adapter kabel Lightning till 3.5 mm Apple iPhone 7 eller kanske en Apple Original USB-strömadapter 1A, iPhone/iPad? Vi har båda! Du hittar också smarta förlängningssladdar med adapter och iPhone adapter som låter dig ladda och synka alla dina iPhone produkter. Eller du kanske bara vill ha en adapter som gör att du kan lyssna på musik med vanliga hörlurar i din nya iPhone 7? Då är ett tips att kika närmare på adaptern Hane Lightning till Hona 3.5mm!